Əvvəlini oxuyanda çox çərəzlik kitab kimi gəlmişdi amma sonra gördüm ki,yox gedir əməlli çox axıcı idi,maraqla oxuya-oxuya deyirdim ki,"görəsən sonra ne olacaq?".Təxmin eləmişdim ki, etanin atası çıxacaq amma yenə də tərs köşə oldum,ondan əlavə Klerin sonluğunun mənasız olduğunu düşünürəm,Etanin Kassandra ile otelde olan səmimiyyətini necə belə tez unutdu?Və niyə ancaq Kassandrani günahlandırirdi?Etanin evli ola-ola,elə hərəkətlər eləməsi daha səhv idi.Dominik..Kler ümid verirdi hər dəfə..Mən anlamırdım ki,Klerin yaxın dostu var idi və yaxşı da dost idi niyə dərdini tökmək istəyəndə ona danışmaq yerinə Dominiki liman kimi istifadə edirdi?Bu personajı həqiqətən anlamadım,hərəkətlərinə məna verə bilmədim.Ustəlik Etan bunu aldatdığını əlinə bayraq eləyib Dominiklə yaxınlıq edirdi,hələ bir hissədə Dominikə ərindən ötrü dərd yanıb deyinirdi,sonra da başın çiyninə qoyub düşünürdü ki,bura çox rahatdı (??)Səhv hərəkət etdiyini anlayanda da özünə təsəlli verirdi ki o da başqası ilədir.Belə düşünürdunsə axırda niyə barışdın Kler?Deyərlər adama