2026 22. kitabı
Okunma: 16 Şubat 2026 00:57
İskender ve Cavidan yıllar boyunca etraflarına kendilerini iş arkadaşları olarak tanıtmışlardır. Ancak içlerine gömmeye çalıştıkları aşkları bir gün dışarı yansımaya başlamıştır. Ve ne yazıkki bu aşkın karşısında duranlar İskender ve Cavidan'a zorlu günler yaşatmaya kararlıdır. Bu süreçte Cavidan geride kalmış ve Cavidan'ın bir parçası olan Dila küllerinden doğmuştur. Artık İskender'in bütün hayatı Dila üzerine kuruludur. Lakin her şey yavaş yavaş düzelip vuslata giden yolada küçük adımlar atarlarken düşman sinsi bir yılan gibi hayatlarına girecek ve bundan sonrasıda hem İskender hem de Dila'yı daha zor bir sınav bekliyordur. İlk kitap beni çok merakta bırakan bir yerde bitmişti.Olaylar kaldığı yerden hızla devam etti.Ve artık iyi olsunlar, mutlu olsunlar, şu engelleri bir yıksınlar diye beklerken daha da felaket olaylkarın içerisine girdik.İskender'in geçmişini ilk kitapta biraz okumuştuk ama bu kitapla beraber kafamızdaki bütün soru işaretleri yok oldu.Cavidan yani Dila hakkında ise daha ayrıntılı olayları okuduk.Aynı zamanda ikilinin şimdi yaşadıklarını okumak ayrı geçmiş hayatlarını okumak ayrı keyifliydi.Ve çok fazla şey yaşadılar.Bu çiftin yanı sıra Ali ve Şahnar'ın hikayesi de bir çok zorlu yoldan ve sınavdan geçmek zorunda kaldı.Şahnar'a çok kızdığım, Ali ve Şahnar'ın babasına içimin yandığı kısımlar oldu.Üçbey ise yine formundaydı.Bu kadar inanarak yalan söyleyen birini daha görmedim ben.Vee kitabın sonunu bu şekilde hayal etmemiştim.Bir şekilde çözeriz, olayların içinden çıkarız diye düşünmüştüm ama olmadı.Bu kısımda da Dila'ya çok kızmış olabilirim.İskender ile öğrendiği şeyleri konuşsaydı, hatta ondan hesap sorsaydı bir şekilde toparlanabilirdik sanki...Küçük kalbim kırık bir şekilde kitabı bitirdim.Türü sevenlere seri tavsiyemdir.
Bıçak Sırtı 2Hümeyra · Guardian Yayınları · 202572 okunma