#erkekarkadaş #freıdamcfadden #theboyfriend #gerilim
Yazarın önceki kitabını ne kadar sevemesemde bu kitabını yine bir günde soluksuz okudum ve sonunda vay be dedirtti. Ne yazsa okurum dediğim yazarlardan artık bilmeyen yok tüm kitaplarını da okudum ama bu kitap tek kelime ile Vay Be ! dedirtti. Ters köşelere doyamadık acaba katil bu mu dediğim kimse katil çıkmadı şok üstüne şok yaşadım
Sydney yalnız yaşıyor bekar ve hayatının aşkını bulmak için sürekli randevulara çıkıyor ,en son çıktığı adam onu taciz ederken yakışıklı gizemli adam onu kurtarıyor ama adamın ismini bile öğrenmeden yolları ayrılıyor taa ki başka bir randevu da tesadüf karşısına çıkana kadar işte diyor evleneceğim erkek bu.. ama gerçekten o mu?
Kitap geçmiş ve günümüz olarak ilerliyor lisede ailesi ile yaşayan Tom kendinde her zaman bir gariplik olduğunun farkında en yakın arkadaşının da farklı olduğunu biliyor sırf bu yüzden onlarla da kimse arkadaşlık yapmıyor taa ki Tom’un ders verdiği kızın bir gün ortadan kaybolmasına kadar. Tam o kız unutuldu diye sevinirken cesedi ortaya çıkar ve bütün okul sorguya çekilir.
Her iki hikaye nasıl günümüzde bağlanacak acaba derseniz okumanız lazım valla ne yazsam spoiler olacak ama size gönülden ve şiddetle söylüyorum ki mutlaka okuyun çok çok iyiydi