2026 58. kitabı
Merhabalar Bugün sizlere serinin final kitabı ile geldim. Paha Biçilemez... Çok severek okuduğum çerezlik bir seri. Yılbaşı gecesiydi ve bu geceyi New York'taki evimde, kalitesiz şampanya ve müstehcen kararlarla kutluyor olmalıydım. Bunun yerine kendimi Güney Kaliforniya'daki bir otel odasında mahsur kalmış şekilde buldum. Fakat yalnız değildim. Cristiano adında mahsur kalmış bir yolcu bana eşlik ediyordu. Birlikte bir gece geçirdik. Uçuşlarımızı iptal eden ve hayatlarımızı değiştiren bir kar fırtınası yüzünden. Aynı otel odasında kalmaya zorlanmıştık. Gamzeli gülüşü baştan çıkarıcı bakışları ve büyüleyici zekası günün karmaşasından uzaklaşmak için bir avuntuydu. Fakat güneş doğar doğmaz eve gitmeyi kafama koymuştum. Bir araba kiraladım günlerce kilometrelerce sürecek yolculuğumu ayrıntılarıyla planladım ve valizimi toparladım. Ancak Cristiano bana katılmak için ısrar etti. Onun da eve gitmesi gerekiyordu. En yakın arkadaşı cumartesi günü evleniyordu ve tek başıma gitmeme izin vermedi. Güvenli olmadığını söyleyerek benide ikna etti. Cezbedici bir yabancıyla ülke çapında bir yolculuk yapmak kesinlikle hayatımın en maceralı anlarından biriydi. Ona aşık olmak kesinlikle en cüretkar olanlardan biriydi ama sınırlarını ortaya çıkarmak? Bu en zor olanıydı ve öğrendiğim gerçekler her ikimizi de paramparça edebilirdi.
Paha BiçilmezWinter Renshaw · Martı Yayınları · 2021131 okunma