Sevdiğim ve beni rsden çıkartan bir kitap oldu. Böyle gri karakterleri seviyorum ben. Kıza bir iki kere kızdım özellikle son kısımda ama bu tamamen benimle ilgili kızda bir sorun yoktu. Oğlumuz muhteşeme yakındı biraz daha psikopat olabilirdi tabiki. Bence okuyun ve okutun.
Spoiler içerebilir
Kızımız Gia bir şirkette asistan diyebiliriz sanırım. Bizim oğlan Tate kız her işine koşturuyor kendisi aşırı zengin, yakışıklı, takıntılı bir manyak sosyopat falan. Gianın annesi demans hastası ve bu kısım benim için biraz tetikleyiciydi açıkcası çünkü annemde demans başlangıcı var neyse bu kişisel bir detaydı devam ediyorum. Bir deneysel tedavi var ve Gia annesini kaybetmemek için gidip Tate den yardım istiyor. Tate de evlilik karşılıklığında bunu yapacağını söylüyor. Bu arada bizim Gianın babası ve erkek kardeşi bir trafik kazasında ölmüş. Tatein geçmişi ise baya karanlık. Kendisi yurtta büyümüş 13 yaşına kadar. Orada andrin diye bir şerefsz var çocuğa inanılmaz işkenceler yapmış. Hangi hayvanı sevse onu öldürmüş getirmiş çocuğun yatağına bırakmış. Bu andrin iti matematikçi çocuğu resmen at gibi koşturuyor sürekli denklem çözdürüyor ve sonra ceza veriyor ama kimse buna müdahale etmiyor. Bizim oğlan süper zeka inanılmaz bir hafızası var. Daha sonra Daniel diye bir iş adamı bizim oğlanı zekası için evlat ediniyor çünkü veliahta ihtiyacı var. Tate bu adama andrini anlatıyor ve daniel de onu öldürüyor. Öldürmeden öncede gerçekleri öğreniyor meğer tatein annesi andrinin eski karısıymış ve şerfsz andrin tatein anne babasını öldürmüş.
Giaya takıntılı durumda bizim Tate. Bunun nedeni de Daniel yani üvey babası hapse giriyor işlemediği bir suçtan ve orada öldürülüyor. Görgü tanığı Giaymış. Tate de babamı savunmadı diye kıza takıyor ama aslında aşık oluyor. Bu arada olayda da esas katil Gia çıktı. Babasını ve kardeşini öldüren adamı öldürmüş Daniel de sen kaç ben üstlenicem demiş vs vs. Biz bunları çok sonra öğreniyoruz. Tate babasının intikamı için adamları tek tek kaçırıp öldürüyor. Bu arada da Ferranteslerden destek alıyor onlarda ayrı bir mafya ailesi. Ama öldürdüğü kişiler Callaghanlardan yani bizim bidshoptaki tiernanın çeteden. İntikam almak için Tiernan baya savaş ilan ediyor. İki manyak karşı karşıya. Giayı kaçırıyorlar sonra Tate buluyor anlaşmalar oluyor. Annesi de vefat ediyor Gianın ruhlarla konuşan bir kadın geliyor ve diyor ki ben konuştuk bana bunları söyledi falan. Keşke böyle bir şey mümkün olsa konuşup bize söyleseler.
Ben serinin ilk kitabını hiç sevmemiştim Cal ve Rowun kitabıydı. Bu kitapta da yan karakter olarak geçiyorlar. Cal gerçekten Tatein nefret ettiği kadar salak bir karakter keşke hiç olmasaydı. Kıza kızmamın nedeni en son aldı ingiltereye taşındırttı adamı. Biraz bencilce hareket etti. Tabi Tate çok şeyler yaptı kıza kabul ediyorum bunları ama olsun. Ben Tatein takıntılı doğasını sevdim. Okbsi vardı. Sürekli denklem çözüyor ya da bacağına vuruyor 3 6 gibi bir sayı şeklinde. en son duvarlara denklen çözmesi falan çok sevdim ya manyak seviyorum ben. Güzeldi mutlu sonlu bitti. Hamileydi bizim kız iyi iyi güzel çocukları olur bunların.