Merhaba kitap kurtları demek istiyorum bugün, çünkü bu gün sizlerle paylaşmak istediğim kitap tamda kitap müptelası okurlar için , yani bizler için.Okumayı bir kaçış değil, bir şifa olarak görenler için
Deneme tadında, bir kahve eşliğinde, altını çize çize okunacak türden bir deneyimlemeye ne deriniz¿
Geniş bir yelpazeyle, okuma ritüelleri ile hayatın hızına karşı yavaşlama seçenekleri sunuyor.
Ben iyi bir okuyucuyum diye düşünürken, kitapta yazarımızın hayatına dokunan kitaplardan örnekler verdikçe ,bu konuda karınca yürüyüşü kadar yol kat ettiğimi anladım.
Al işte hayatıma dokunan bir yazar ve kitabı...
Okurken sizi okadar güzel duygularla sarıp sarmalıyor ki, etrafınızı kitap sarmaşıkları sarmış gibi hissediyorsunuz.
Bu kitabımızda herhangi bir kurgu yok. Yazarımızın; hayatından, yazmaya ,okumaya dair yada yaşadığı ufak anlara dair dokunuşlar var. Arkadaş ortamına,aile ortamına ,iş ortamına bile dahil oluyoruz.
Ama emin olun ki okudukça sıkılmak yok, her bölüme daha bir istekle dahil oluyor ve içinizi ilginç bir heyecan sarıyor.
İşte ben tamamiyle bu dugularla okudum bu değerli ve faydalı kitabı, hatta kendisine arkadaş diyesim var
Şöyle bir not da düşmek istiyorum; kitapta çokça örnek kitaplar veriliyor. Değerli çevirmenimiz sayesinde, Türkiye'de basımı olan kitaplar ç.n. (çevirmen notu) olarak sayfaların alt bölümünde biz okuyucular için belirtilmiş.
Şimdiye kadar okuduğum deneme türlerinden en sevdiğim oldu diyorum #fadiktavsiyesi