"Onun silahı sözleriydi, benim silahım ise öldürücü ve zehirleyici güzelliğimdi. Zamanı geldiğinde onu da yakacak olan güzelliğimdi.
Ve artık o benim avımdı."
Herkese Merhaba
Kalemiyle ilk kez tanıştığım Derya Demirci'nin kitabıyla sizlerleyim. Anlatımının akıcılığı, şaşırtan olaylarla ara vermeden okuduğum bir kitap oldu. Son sayfasına kadar merak içinde kalırken yazar öyle bir şaşırttı ki devam kitabına en kısa zamanda kavuşmamız lazım.
Laren Glory
Yıllar önce ailesini kaybetmiştir. Hayattaki tek amacı ailesinin intikamını almaktır . Tek dostu sayesinde İsviçre'deki askeri akademi de eğitim görür . Bir yandan da öfkesini diri tutar. Hazır olduğu an düşmanının karşısına çıkmayı planlar . Akademide yaşanan bir olay yüzünden yönetici değişikliği olur.
Laren, toplantı salonunda yeni yoneticiyi beklerken büyük bir şok yaşar . En büyük düşmanı Toprak Ilgaz Soydere yeni yöneticidir ve birlikte ortak bir operasyon gerçekleştirmek zorundadır.
Laren, intikamı için gün sayarken kalbinde istemediği duygular oluşmaya başlar. Bir yandan intikam bir yandan duygular derken Laren ihanetlerle de karşı karşıya kalır .
Laren intikamını alabilecek mi?
Laren'e kim ihanet edecek?
Toprak Ilgaz Soydere'nin gerçek amacı neydi?
Soruların cevabı ve daha fazlası için kitabı okumalısınız.