Daha İyi Bir Devam Kitabıydı
2026 7. kitabı
Okunma: 17 Şubat 2026 23:56
Kitaba gerçekten bayıldım. İlk kitaba göre bu kitapta birçok eksikliğin düzeltildiğini fark ettim ve okurken hikâyeyi daha çok içimde hissettim. Bazı sahnelerde elimde olmadan sadece gülümsüyordum. Kitap genel olarak oldukça akıcı ve “çerezlik” diyebileceğim türden. Kendini hızlıca okutuyor ve sıkmıyor. Olaylar hareketli olduğu için okurken merak duygusu sürekli canlı kalıyor. Ancak kitapta beni eksik hissettiren noktalar da vardı. Diyaloglar daha fazla olabilirdi. Ayrıca kitapta neredeyse hiç betimleme yoktu. Olaylar çok hızlı yaşanıp bitiyordu ve bu yüzden bazı sahneler yeterince derinleşmeden geçti. Bu durum da kitabı okurken bende biraz yarım kalmışlık hissi bıraktı. Yine de karakterlerin birbirlerine duyduğu o sonsuz sevgi ve aşk beni çok etkiledi. Hatta onların ilişkisine ben bile âşık oldum diyebilirim. Kitabın duygusu bana geçti ve bu da benim için çok değerliydi. Genel olarak keyifle okuduğum, duygusunu hissettiren ve devam kitabı olmasına rağmen ilk kitaba göre daha güçlü bulduğum bir kitaptı. Yazarın emeğine ve kalemine sağlık. Rabia Gümüş
Düşünce
Nöbet Başında Aşk 2Rabia Gümüş · Parola Yayınları · 2024234 okunma