2026 8. kitabı
Okunma: 18 Şubat 2026 19:17
Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere sayfaların akıp gittiği bir roman önerisi ile geldim: Derin Kesi. Aysuda ve Pars... İkisi de birbirini ayrı vapurlarda görürler. Aslında buna sadece görmek de diyemeyiz. Öyle bir bakışma yaşandı ki, zihinlere kazıdılar yüzlerini. Ve o yüzler yine karşılaştılar. Peki kader mi yoksa aşk mıydı bu? . Pars varlıklı bir ailenin çocuğudur. Aysuda ise orta gelirli bir ailenin kızıdır. Pars ve Aysuda hikayesini okuduğunuz zaman bazı engellerin hayatı ne kadar değiştirdiğine şahit olacaksınız. Öyle bir sonuç doğuyor ki acaba bunun gücü aşktan mı geliyor yoksa bu bir kader mi diye sorgulamaya başlıyorsunuz. . Aysuda ve Pars birbirlerinden hoşlanır fakat Pars'ın ailesi ona uygun bir kız bulmuştur. Bunu öğrenen Aysuda her şeyi geride bırakır ve doktorluk mesleğinde kendini geliştirmek için Amerika'ya gider. Orada ona Zeynep yardımcı olur. Zeynep sayesinde gittiği yere çabuk adapte olmuştur. Pars'ı unutmak için ona yazmaz. . Peki Pars ailesinin ona uygun gördüğü kızla evlenecek mi? Aysuda'nın başına neler gelecek? Yeniden karşılaşacaklar mı? Bu savaşta kazanan kader mi olacak yoksa aşk mı? . Keyifle okudum. Akıcı, sade bir eserdi. Kesinlikle okurken kendinizden bir parça bulacağınız bir eser olacak. Çünkü ben kendimden çok şey buldum bile... Yazarımızın kalemine sağlık. Bu güzel eseri bizimle buluşturduğu için teşekkür ederim. . Size göre aşk engelleri aşar mı? Yoksa kendisini kaderin eline mi bırakır? Haydi yoruma. . #DerinKesi #KelebekEtkisiOkuyor #AslıNeşeKutluay #bookstagram #kitapyorumu
Derin KesiA. Neşe Kutluay · Az Kitap · 202529 okunma