Genç yetişkin okurlara hitap ediyor ve smut yok, üstü kapalı yazdığı için rahatlıkla okuyabilirsiniz ama tabi mafyatik olaylar, silah, şiddet ve çocukluk travmalarının yer aldığını da belirteyim. Kitapla ilgili genel yorumum şöyle ki; Devrim Alicim bir tane ve Eliz onu hak etmiyor Bu adam daha ne yapsın yaa? Seni korumak için daha ne yapabilir? Kendisine aşık olduğum için; Eliz aradan çekilebilirsin artık diyorum Ki kaçmalara doyamadın zaten Konu güzel, işleyiş güzel, sonu kesinlikle şaşırtıcı bir mucize ama son cümledeki Eliz’in düşüncesiyle acaba kendisi Devrim’e daha büyük bir kötülük yapmayacak mı? Tabi bunların cevabı ikinci kitaba kaldı. Umarım burnunun sürttüğünü görürüz
Konudan da biraz bahsedeyim. Kızımız Eliz’in çocukluğu hapisteki annesinin yanında geçmiş ve sonrasında kendi gibi aynı kaderi paylaştığı bir kaç dostuyla dışarıda bir hayat kurmuştur. Bir gün birlikte gittikleri bir konserde Eliz’in şahit olduğu bir mafya cinayeti ve ardından vurulmasıyla birlikte gözünü Devrim Ali’nin evinde açar. Devrim Ali ona; mafyanın peşinde olduğunu ve öldürülene dek peşini bırakmayacaklarını söyleyerek ona yaşaması için bir fırsat sunar. Evinde istediği kadar misafir olabileceğini ve kimse Eliz’in nerede olduğunu bilmiyorken bunun sonsuza kadar böyle kalması gerektiğini belirtir. Fakat Eliz iyileşir iyileşmez gideceğini söyler. Günler geçtikçe Eliz’in gitme isteği daha da artar çünkü bu misafirlik olayından birileri hiç memnun değildir ve bunu dile getirmekten de geri durmaz.
Devrim Ali ise Eliz’in gitmemesi için elinden geleni yapar ama sakladığı çok büyük sırlar da vardır. Eliz tam olarak Devrim Ali’ye güvenmesede ona çekilmeye başlamıştır ve bu doğru değildir. Bundan kurtulmak isterken bütün olayların odağında bulur kendisini ve artık kurtulamayacağı bir noktadadır. Peki seçimleri ne yönde olacak dersiniz? Devrim Ali ile mi kalacak yoksa ölümü göze alıp sevdiklerinin yanına mı dönecek? Devrim Ali’nin sakladığı sırlar ne? Her şeye rağmen Eliz’i koruyabilecek mi? Çok daha fazlası ile birlikte okuyup öğreniyoruz