2026 8. kitabı
İrem Acar / Son Olimposlular " Herkesin derinlerde sakladığı bir korkusu vardır" Son Olimposlular, @aacar.iremm genç ve güzel yazarımızın ilk eseri. On üniversite çağında genç, Beş yarı tanrı, Beş yarı tanrıça.. Beş yarı tanrıça daha doğdukları ilk an başlamıştı, kaderleri.. Zihinlerinde ilk sanrı " Arkadaşlarını al ve kaç" tüm hayatlarını, hayallerini değiştirdi. Daha gerçeklerle yüzleşmemişken kendilerini farklı bir dünyada buluyorlar. Peki beş yarı tanrıçayı neler bekliyor? Nasıl bir savaş ile karşı karşıyalar? Arkadaşlık bağları.. Güç.. Kader.. Sadakat.. Aşk.. Çok büyük bir beklentiye girmeden okursanız keyif verici ve sürükleyici bir eser. Bir fincan kahve eşliğinde okuyabilirsiniz. Okurken biraz fazla yüzeysel bir anlatım olmuş gibi geldi. Karakterlerin iç dünyasına derinlemesine girmesini, yaşamış oldukları o heyecanı, korkuyu, gerilimi hissetmeyi daha çok isterdim. Bu sebepten dolayı bana biraz yarım kalmış, eksikmiş hissiyatı verdi. Ama yüzeysel anlatımları seven, sürükleyici, bir oturuşta biten kitapları seviyorsanız, şans verebilirsiniz. Ayrıca kitabın sonu öyle bir bitti ki, ikinci kitabını merakla bekleyeceğim. Bizim genç yarı tanrılar ve tanrıçaları neler bekliyor? Genç yazarımıza başarılar dilerim, kalemi daim olsun. "Bir Tanrı karşısında kimin şansı olabilir ki?" Sevgiyle ve kitapla kalın @aacar.iremm @elpisyayinlari
Son Olimposlularİrem Acar · Elpis Yayınları · 202589 okunma