2026 30. kitabı
7 Day Stand adlı üç kitaplık seri kendileri yazar üç adet novella uzunluğunda yazacağına rahatça tek kitap yazabilirmiş ama para tabi . Toplu halde üç kitaplık inceleme olacak .Konumuz basit yaş farkı romantizmi işleniyor bir tık daha az seks olup onun yerine duygular derinlik olsa çok daha iyi olurdu . Birde yaş farkı biraz daha az olsa ama onu yapamamış yazar zira konu müsait değil . Savi 21 yaşında biblo gibi pek güzel kızımız sosyal etkinlik planlayan bir yerde çalışıyor . Doğum gününden hemen önce defalarca ayrıldığı mutlu olmadığı aralarında bir duygu kalmadığı sevgilisi ile tam olarak ayrılıyorlar . Yaş günü kutlamasına kız arkadaşları ile gittiği yerde kız arkadaşlarının gazı ile gidip karşıdan bayıldığı adam ile konuşup onu öpüyor . Logan 40 yaşında çok büyük bir inşaat şirketi olan zengin karizmatik yakışıklı beyzademiz zamanında evlenip boşanmış asla aşık olmamış hayatını yaşayan bir adam . Bu ikilinin o gece olan karşılaşması bir ilişki başlangıcı oluyor . Hadi hafta sonu olsun deyip ayrılamıyorlar ve devam etmeye başlıyor . Şimdi adam aşırı yakışıklı güç aura tabi kız çok güzel sekste hiç mutlu olmamış adamla uçuyor . Tek sorun bir noktaya kadar hep yaş farkıydı yani takılıyoruz bu ilişki gitmez derken daha büyük bomba geliyor . Kızın eski sevgilisi adamın oğlu çıkıyor buda tabi devasa problemeler yaratıyor zira zaten adamın annesinin dolduruşları yüzünden oğlu ile arası kötü bu bonus oluyor . Ayrıca kızın ailesinin yaş farkına tepkisi tüy dikince ayrılıyorlar adamın isteği ile tabi aşırı mutsuzluk üzüntü ve tekrar dönüş mutlu son .
21 Week HiatusShayla Hart · Independently published · 01 okunma