2026 6. kitabı
Okunma: 19 Şubat 2026 00:00
Sekoya Ağacı Cehennem Geçti // Yusuf Öztürk Perseus Yayınları Selam bugün size fantastik,gizem,aksiyon dolu dolu bir kitapla geldim kitap çok akıcı olduğundan çabuk okunup bitti.Hatta nasıl çabuk bitti anlamadım diyebilirim. Lara,Luis ile evli ve Jasper adında bir bebekleri vardır.Luis ailece gidecekleri bir tatil planlar. Ancak son anda Lora'nın görevi nedeniyle işi bitince onlara katılacağını söyler.Luis bunu kabul etmez ve hep beraber gitmek istediklerini söyler. Lora ise sadece bir gün gecikeceğini ve Jasper'ı alıp gitmesi için ikna eder.İkna olan Luis Jasper'ı alarak tatil için gidecekleri yere götürmesi için tuttuğu planörle birlikte yola çıkarlar.Ama ne yazık ki Kısa bir süre sonra Lora'ya kötü bir haber gelir.Planör ormanda düşer.Fakat planörde sadece pilotun cesedi bulunur.Arama çalışmaları bir hafta Lora'nın çabasıyla sürer.Bulunan planörde Luis ve Jasper'in bulunamamasından dolayı,Lora kazadan sonra sürekli kabus görmeye başlar.Lora artık dayanamaz ve onların kendini çağırdığını düşünerek onları aramak için kazanın olduğu yere yola çıkmak için planlar yapar.Fakat önce polislikten istifa eder.Lora yola çıktıktan sonra onlara arayıp bulmak ve ne olduğunu öğrenmek için planörün olduğu ormanın bulunduğu gizem ormanın sınırındaki köye doğru gelir.Fakat bu süreyi içerisinde sürekli kendisine "Ölüm seni bulacak çok yakında,bana gel" diye beyninde yankılar duymaya başlar.Lora ailesine,cevresindeki insanlara herhangi bir şey söylemeden yola çıkar.Köye gelen Lora tuhaf olaylarla karşılaşmaya başlar. Kitap ilerledikçe bir bakıyoruz ki 10 yıl önce yaşanan bir olayla karşılaşıyoruz.10 yıl önce bir baba oğul balık avlamak ve kamp yapmak için bu ormana geldikten sonra onlardan da haber alınamaz.Ama olaylar İşte bundan sonra daha da garipleşmeye başlıyor.Kadim olduğuna inanılan Sekoya ağacı,gizemli orman,kaybolanlar,garip bir köy.Ayrıca Lora yaptığı bu yolculukta ona Bobbie, Ronnie,Sonia,Linda ve Kevin eşlik ediyor. Başlarına gelenleri,tuhaflıkları,Lora'nın yaşadıklarını okuyarak öğrenin diyorum. birktpdelisi @yusuf_ozturk_official @perseusyayinevi #birktpdelisiileokuyoruz #sekoyaağacı
Cehennem Geçidi: Sekoya AğacıYusuf Öztürk · Perseus Yayınevi · 202568 okunma