Rastgele çevrilen bir telefon numarası ile konuşmaya başlayan ve birbirini hiç tanımayan bir kadın ve bir erkeğin rutine dönen konuşmalarından oluşan bir kitap .
temel olarak telefon konuşmaları üzerinden ilerleyen bir anlatıya dayanıyor.. Merkezde Harika Hanım ve onunla iletişim kuran erkek karakter yer alıyor .Olay örgüsü geniş bir aksiyona sahip değil; daha çok diyaloglar aracılığıyla geçmiş ilişkiler, kırgınlıklar ve duygusal boşluklar açığa çıkarılmış.Mekân ve zaman arka planda kalıyor ; asıl odak, iki karakter arasındaki iletişim ve bu iletişimin taşıdığı anlam.
Romanın güçlü yönü, yalın dili ve gündelik konuşma akışını doğal biçimde yansıtması. Ancak bu tercih, yer yer anlatının tekdüzeleşmesine neden olmuş.Olay örgüsünün sınırlı oluşu, bazı okurlar için durağan bir okuma deneyimi yaratabilir. Karakterlerin iç dünyası diyaloglarla verilirken, psikolojik derinlik zaman zaman yüzeyde kalabiliyor. Buna karşın, sıradan görünen bir iletişim biçimini merkeze alması ve ilişkilerin kırılgan yapısını göstermesi bakımından metin bana hoş ve anlamlı geldi .
kısa ve yoğun bir anlatı arayan okurlar için uygun olabilir; güçlü bir dramatik yapı bekleyenler için ise yeterince tatmin edici olmayabilir.
Ben sevdim diyebilirim .