Gönderi

6/10
·1040 syf.··
2026 3. kitabı
Kitabı karton kapak olarak satın aldım. İçinden sticker çıktı. Fiyatı gerçekten yüksek ancak sayfalar çok kaliteliydi 1000 sayfa olmasına rağmen kırılma olmadı. Çeviri güzel ve özenliydi. Kitap 3 bölümden oluşuyor. Okunmaya değer mi emin değilim. Evren güzel ve detaylı oluşturulmuş. Erkek ana karakterimiz haricinde diğer karakterler de tam tersi sığ ve kötü. Karakterlerle, özellikle ana karakter Helen ile bağ kuramadım. Özellikle diyalogları okurken bu karakter aptal mı dedim. Hikaye boyunca olması gereken karakterin kişisel gelişimi de yok. Örneğin, ana karakter erkek tarafından harekete maruz kaldı, itildi kakıldı sonra da hiçbir şey olmamış gibi ilk yardım kiti hazırlayıp verdi. Bazı sahneleri okurken ben utandım ama yazar yazarken utanmamış, cinsel istismar boyutuna varacak olay silsilesi hiç gerekli değildi.
AlchemisedSenLinYu · Del Rey · 2025257 okunma
·
906 Gösterim
3 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Yorumuna fazlasıyla katılıyorum.Bazı sahnelerde çok rahatsız oldum özellikle bu kişi ana karakter olunca daha çekilmez oldu .
İstismar kısmı orjinal hikayede bunun kat kat üzerindeydi aslında. Uyarlama yapılırken o kadar hafifletilmiş ki olaylar. Aslında uyarlamada bu kısma cidden hiç gerek de yokmuş ama yazar sanırım Kaine'nin çocuğa olan yaklaşımı konusundan vazgeçmek istemediğinden uyarlamada da konunun peşini bırakmamış..
Ayşegül Karaçam
Gönderi Sahibi
Orijinalini okumadım damızlık kızın öyküsüne benzettim kapak resmi nedeniyle de. Sistem tarafından çocuk sahibi olunması için zorlandırılmış bir birliktelik var. Ancak bu şart mıydı bilmiyorum zaten 500 sayfaya yakın birinci bölüm geçiyor karakter bir şekilde kaine'ye aşık olduğunu hatırlayabilirdi. Yaşı küçük okuyucular için asla uygun bulmadım.
Cinsellik çok var mı ve kitapda yetişkin okurlar içindir uyarısı var mı
Ayşegül Karaçam
Gönderi Sahibi
Nilay Topcu tek kitaptan oluşuyor, devam kitabı yazılırsa da başka karakterler üzerinden yazılır diye düşünüyorum.