Kitapta olayların gideceği yeri merak edip tahmin etmeye çalışmak kitabı elinizden bırakmamanıza neden oluyor ve yazarın da dili kitabı kolayca okumanızı sağlıyor. Okurken hep, acaba ne olacak, bu kişi şu mu yoksa bu olabilir mi diyerek son sayfalara geliyorsunuz. Fakat o son sayfalara kadar yazar size katilin kim olduğunu belli etmemek ve sözde 'ters köşe' bir son yazmak uğruna o kadar saçma yollardan geçirmiş ki kurguyu, kitabı bitirip her şeyi öğrendiğiniz zaman fark ediyorsunuz. Tabii ki bu kitap, kitap okumaya yeni başlayanlar veya bu türdeki kitapları yeni okuyacaklar için çok iyi, inanılmaz ötesi kurgulanmış gelebilir ama dediğim gibi yazar o sözde ters köşeyi yapmak için çok sıkmış kitabı, sıkmış olduğunu da katili öğrenince ve katilin ağzından yazılan yerleri hatırlayıp tekrar okuduğunuz zaman anlıyorsunuz. Bazı yerlerin tamamen havada kalmasından vesaire bahsetmiyorum bile, mantık hatalarının olduğu birçok yer vardı. Bu tarz hatalara çok takılmayıp, okuyup geçeyim derseniz fena bir kitap sayılmaz. Ama genele göre baktığım zaman abartılacak bir kitap kesinlikle değildi. Ne Yaptığını BiliyorumAlice Feeney