Parayı veren herkes kitap yazabiliyor artık!
Kitapçı da çalışıyorum .. Eline kalem alan kitap yazıyor, bu kadar kolay mı kitap yazmak… Yazmayın arkadaşlar ağaç israfı vallahi birde koyacak yer yok.. 😎🤦🏻‍♀️
·1 alıntı·
1 +1'leme
6,7bin Gösterim
Maalesef, artık okurdan çok 'yazar' var 😊
Maalesef 🤷🏻‍♀️
"koyacak yer yok" ne kadar haklı bir sitem. Zira çöpten farksız o kadar çok kitap var ki raflarda, boşuna yer işgal ediyorlar.... Çiğdem DemirÇiğdem Demir
Çiğdem Demir
Ben çöp kelimesi kullanmadığım halde linçlendim oysa ki sadece sitemdii:)) ki hala arkasındayım herkes kitap yazamaz.
Haklı bir sitem.
🍁🍂
Kitap basmak moda oldu da haberim mi yok? İnfluencer diye geçinen kesim bile kitap basıyor üstelik kitaplarla hiç alakaları olmamasına rağmen. Eh, yayınevleri artık kültürden çok gelir peşinde koşturuyor.
Düşüncelerinize, parmaklarınıza sağlık efenim💕🍂🍁
her şeye bulaşan şey kitaplarada bulaşmış ,lütfen işin ehline bırakın bare kitaplara karışmayın!
Kesinlikle katılıyorum 💯🍁🍂
Hayatında ne kadar kitap okumuş ki kitap yazıyor insanlar ben çok kitap okuduğumu biliyorum ama kitap yazmak haddime değil
Çiğdem Demir
İnsan yaşadıklarını yazdığında bir yazar olabileceğini düşünüyor çünkü oysa ki başka insanların hayat sınavları daha meşaketli daha yüklenmesi zor ama onlar kitap olacak kadar büyük bir şey diye düşünüyor olmalılar..
Demek ki ben, param olmadığı için yazsam da faydası olmayacak (:
Kesinlikle..