2026 29. kitabı
T.M LOGAN | Rüya Ev Merhabalaaar, psikolojik gerilim kurgu sever misiniz? Benim en sevdiğim türler arasında Logan’ın Anne kitabını mutlaka görmüşsünüzdür. Bu sefer de size yazarın, Rüya Ev kitabını getirdim. Adam ve Jess, çocuklarıyla birlikte hayallerindeki Viktoryen eve taşınarak yeni bir başlangıç yapmayı umut ederler. Ancak Adam’ın yatak odasında keşfettiği gizli ve karanlık bölüm, evin geçmişine dair korkutucu sırları ortaya çıkarır ve masum bir merak kısa sürede ölüm kalım mücadelesine dönüşür. T.M. Logan’ın kalemi gerçekten gerilim dolu. Okurken hem olayları çözmeye çalıştım hem de neler olacak merak etmeden duramadım. Yazarın kaleminde olaylar ne çabuk sökülüyor ne de sıkıcı bir forma ulaşıyor. Tam dozunda olması beni kitaba daha çok bağladı. Adam ve Jess ile birlikte o görkemli evde dolaşırken tüylerim diken diken oldu. Yazar ters köşelerle kurgulamış Rüya Ev’i, şaşırmadan edemediğim satırlar oldu. Ben kolay kolay düşmem bazı olaylara ama beni bile şaşırttı. Gizem, psikolojik gerilim ve kalemi kuvvetli bir kitap arıyorsanız canlarım size Rüya Ev’i önerebilirim.
Rüya EvT. M. Logan · The Kitap Yayınları · 2025167 okunma