Az Pişmiş Kelle (Bir Taşra Polisiyesi-3) #ritafalk
2026 52. kitabı
Az Pişmiş Kelle (Bir Taşra Polisiyesi-3) #ritafalk ##pegasusyayınları #okudumbitti #okuyucuyorumu #kitapönerisi #tavsiyekitap :) Herkese selam :) Bir Taşra Polisiyesi serisinin üçüncü kitabı "Az Pişmiş Kelle" nin yorumuyla karşısındayım. :) Konusu: "Taşrada firari bir psikopat katil, Hâkim’in yatağında kanlı bir kelle, Bavyera’dan İtalya’ya Franz’ın peşini bırakmayan gizemler… Yakın zamanda komiserliğe yükselen Franz Eberhofer’in kasabasında hayat olanca sıradanlığıyla akmaktadır. Babasına dayanamayan Franz, büyükannenin yemeklerinde teselli bulmaktadır. Ailenin yeni üyesi Suşi’nin sevimliliği, Leopold’un varlığını biraz olsun katlanılır kılmaktadır. Kasaba sakinleri sıkıcı hayatlarını dedikodularla şenlendirirken Susi de İtalya’da gününü gün etmektedir. Ancak bir sabah Franz, Landshut Emniyeti’nden bir telefon alır. On beş yıl hapis cezasına çarptırılan katil Dr. Küstner hapishaneden kaçmıştır. Bu sırada kasabada da olağandışı olaylar meydana gelir: Hâkim Moratschek kimseye kanıtlayamadığı tehdit mesajları alır, baba Eberhofer Rolling Stones dinlemeye başlar, Susi’nin İtalya’da zor günler geçirdiği ortaya çıkar. Peki, Hâkim’in karısıyla birlikte kaplıcada görülen *kuzen* de kimdir ve Franz bütün bu olayları çözerken akli dengesini koruyabilecek midir?" Yorumu: Feanz cephesinde olaylar devam etti hem de tüm hızıyla ;) Ve büyükanne Lenerl, Suşi 'nin tatlılıkları da. Okurken yine çoğu yerde kahkahamı bastım.Benim için bu seri büyük keyifti diyebilirim. Sizlere de şiddetle tavsiye ederim. :) Yazarın kalemine, yüreğine ve emeklerine sağlık :) Benden şimdilik bu kadar ;) Hepinize keyifli okumalar ve bol kitaplı günler dilerim sevgili kitap kurdu dostlarım benim :)))
Az Pişmiş KelleRita Falk · Pegasus · 201579 okunma