2026 31. kitabı
Kings of Ruin adlı serinin ikinci kitabı ilk kitabı okumadım ama tekte okunabilir . Mafya kitabı fakat baş erkek karakter mafya tiplemelerinden farklıydı . Genel hali korkuları stresli halleri falan çok gerçekçiydi ve o açıdan süperdi puanın düşük kalma sebebi aşkı çok hissedemedim . Alessandro neredeyse 40 yaşında güçlü bir mafya ailesinde akraba gibi diyim . İşin aslı mafya babasının kızının üvey kardeşi adam kızını bulunca Alessandro evlatlık gibi kabul edilmiş . Evde bir tane daha evlatlık adam var ama ona çok iltimas geçilip has oğlan varis muamelesi görüyor . bunlar devasa bir şatoda bölümlerde yaşıyorlar Alessandro ilk kitapta anlatılan bir ailenin kızı ile evlenecek . Ve o gün bunlar gelinin ailesini pusuda öldürmeyi planlıyorlar . Alessandro dehşet ilginç bir karakter fazla konuşmayan duygusal kopukluğu olan o ortamda hayatta kalmaya çalışan bir kişilik . Ama yeri geldiğinde her tür cinayeti görevi yapıyor yani . Evleneceği Sofia'nın halleri ayrı iyiydi kız atlet ilk tanışmaları çok komikti mesela . Düğün sırasında arbede çıkınca adam kızı kaçırıp kendi bölümünde odasına kapatıyor . Bu sırada öldürmeyi planladıkları kızın ailesi kaçıyor ama bunların kıymetli varisleri manyak ağır yaralanıyor . Bundan sonrasında karı kocanın enteresan şekilde yakınlaşma halleri güç savaşları bazı dramlar ihanetler .
Hollow DeceptionMia Garvey · Independently published · 01 okunma