2026 25. kitabı
Mirel Erez, küçük yaşta ailesini kaybetmiştir. Onlardan geriye sadece küçük kardeşi kalmıştır. Ve kardeşide geçirdiği bir kaza sebebiyle kısmi felç kalmıştır. Mirel, kardeşine bakmak ve tedavi masraflarını karşılamak için küçüklüğünden beri birçok işte çalışmıştır. Bir gece işten eve dönerken evinin bahçesinde sesler duymuş ve bilmediği bir dilde konuşan yaralı adam görmüştür. Mirel, adama pansuman yapmış ve adamın bir Rus olduğunu fark etmiştir. Adam sabah olduğundaysa sanki hiç orada olmamış gibi gitmiştir. ‍Aradan bir yıl geçmiş ve Mirel bir kulüpte iş bulmuştur. Bir gece patronunu özel müşterilerine hizmet etmesini istemiştir. Ve bir yıl önce yardım ettiği adamı karşısında bulmuştur. Roman Raskalov, Bratva'da Vok rolünü üstlenmiştir. Ve babasını öldürüp yerine geçtikten sonra gücüne güç katmıştır. Şimdi ise tek hedefi Mirel'i oğlunun annesi yapmaktır. Mirel, ilk başta bu teklife karşı çıksada kardeşini kurtarmak için kabul edecek ve bilmediği bir hayatın içinde kendini bulacaktır. Karanlık romantizm, mafya, anlaşmalı evlilik ve bekar ebeveyn temalarının olduğu bayılarak okuduğum bir kitaptı.Mirel, kendini eksik hissetsede güçlü ve kendi ayakları üzerinde durmayı başaran bir karakterdi.Roman ise hedefleri doğrultusunda hareket eden babasına bile acımayan ama konu Mirel olunca kırmaktan çekinen bir karakterdi.Onun için tek önemli kişi oğlu Aleksey iken bir de Mirel eklendi.Ya da Roman'ın deyişiyle Mırel.Mirel'in kardeşine olan sevgisi ve Aleksey'e kısa sürede anne olması ise kalbimi ısıttı.İkili arasındaki çekim ve diyaloglar ise ayrı güzeldii.Hem seriye güzel bir giriş yaptık hem de az çok nasıl bir hayatın içinde olacağımızı okuduk.Bundan sonra olaylar daha da karışacak ve hareketlenecek gibi görünüyor.Umarım en kısa zamanda devamına kavuşuruz.Sizlerde acilen bu kitabı okumalısınız.
Acının Kanatlı KafesiNehir Nevrina · Vera Kitap · 202673 okunma
adaşımm