2026 15. kitabı
MASAL DİYARI ~ AHMET BÜLBÜL İçerik; Fabl masal kitabı ‍4 farklı masal Hayvan ve doğa sevgisi Dostluk, arkadaşlık, vefa 9+ yaş üstü 96 sayfa Selam dostlar… Bugün küçük dostlarıma fabl tarza yazılmış güzel bir masal kitabıyla geldim. Editörlüğünü yaptığım ilk kitaplardan biri olduğu için de ayrı bir heyecanlıyım. Çok güzel temaları var kitabın. Cesaret, yardımlaşma, sevgi, birlik, beraberlik, vefa, çalışkanlık, dostluk… Hepsi masallara ustaca yerleştirilmiş. Okurken meraklanacak, heyecanlanacak ve sonunda da mutlu olacak küçük okurlar. @melekbrbroglart in çizerliğini yaptığı bu güzel kitap küçük okurlara tavsiyem olsun Okuma listemin 1654.kitabı… Benim yazdığım #arkakapak yazısını sizin için buraya bırakıyorum. “Bir keçi, bir sincap, bir karınca... Ardlarından; Bir keklik, bir kuş, bir tavus.... Hepsi toplanmış gelmiş bu Masal Diyarı’na. Sana dostluğu, yardımseverliği. Hatta; Vefayı, çalışkanlığı anlatmaya... Bazen bir kuşun kanadında gökyüzünde, Bazen de akan bir suyun içinde... Kendini onların yerine koy diye, Anlatacaklar hikâyelerini sana, İyi dinle... Belki senin de duymaya ihtiyacın vardır onların seslerini, Belki de vardır alacağın bir hisse. Hadi! Çok bekletme hayvan dostlarımızı, Seni bekliyorlar heyecanla, Ortak ol sen de bu masala...” @okur.cocuk @unsal.unlu.98 #okurçocuk #masaldiyarı #ahmetbülbül #çocukkitapları
Masal DiyarıAhmet Bülbül · Okur Çocuk · 20263 okunma