500 Sayfalık Çerez Bir Polisiye
2026 5. kitabı
Okunma: 23 Şubat 2026 08:29
Açıkçası incelemeleri ve puanı ile beklentimi yükselterek başladığım bir kitaptı. Ama malesef o beklentiyi karşılamadı. Evet yer yer şaşırtıp, nasıl olur ya? soruları ile beni baş başa bıraktı amaaa eğer polisiye türünü seven sıkı bir okursanız işte sadece o soru ile kalıyorsunuz. Üzücü olan sonunu da tahmin etmiş olmam ki çözmek istemedim de aslında yine de en başından sonunu biliyordum. Yine de benim için keyifli bir okumaydı. Boşuna demiyorum 500 sayfalık bir çerez diye... Kitabın yazım şeklide şu zamana kadar okuduğum hiçbir kitaba benzemiyor. Dizi izliyor gibiydim. Zaten o şekilde amaçlanarak, bir dizi senaryosu formatında yazılmış. Bu hoşuma gitti. Bazen gerilmeme de sebep oldu sanki okurken her şey yanı başımda oluyor gibiydi. Bütün bu yeni yazım şekli, yer yer gerildiğim olaylar ve okunması hızlı olan bir kitap için en ideal puan 7, ne düşük ne çok yüksek hadi sonunu tahmin etmesem bir 9'u vardı özellikle yazım şeklinden dolayı. Neyse üzmedi ama tatminde etmedi diyerek kafa karışıklığımı buraya dökmüş olayım.
Aile İçi CinayetCara Hunter · Olimpos Yayınları · 2024446 okunma