2026 14. kitabı
Okunma: 07 Şubat 2026 20:41
#bıçaksırtıhezeyan #hümeyra "Bazen insan kendi hikayesinin sonunu kendi yazıyordu ve her hikaye mutlu bitmiyordu." İskender sevdiği kadının vurulması sonucu artık durdurulamaz olmuştur. Bunun arkasındaki kişiyi bulmak için ant içmiştir. Gazino bir süredir kapalıdır ve herkes neler olacağını merak eder. İskenderin tek derdi ise Dila’nın iyileşmesi ve alınacak intikamıdır. Dila için artık yeni bir dönem başlar. Hastaneye Cavidan olarak giren genç kadın İskender sayesinde Dila olarak çıkar. Bütün her yerde artık kendi adını kullanacaktır. İskender ve Dila bu olaydan sonra bir dakika vakit kaybetmek istemezler. Onca yılın sonunda kavuşmak için beklememeye karar verirler. Ancak düşmanları kavuşmamaları için her şeyi yapacaklardır. Diğer taraftan Ali ve Şahnar nişanlılık oyununa devam ederler. Ali çok nettir ama Şahnar hala hem kendinden hem de Ali’den emin değildir. Ali’nin geçmişini de öğrenmesi genç kadının kafasını karıştırmaya yeter. Bu karanlık dünyada kavuşmak kolay değildir. Ve onlar için yeni çıktıkları bu yolda daha birbirlerini doğru dürüst tanımadan imtihanlarla sınanacaklardır. Sırların ortaya çıkması ile Dila ve İskender farklı yerlere savrulurlar. Ancak bu ayrılık iki taraf içinde ölümden farksızdır. İhanetler, sırlar, fedakarlık ve ölümle yoğurulmuş bu dünyada İskender, Dila, Ali ve Şahnar’ı daha zor günler beklemektedir. Serinin ikinci kitabı Hezeyan adı gibi bir hezeyan yaşattı gerçekten. Bütün sırların ortaya çıktığı, herkesin birbiri ile yüzleştiği ve bolca acının olduğu bir final oldu. Çok üzgünüm gerçekten Olabilecek, olması gerekenler için üzgünüm. Dila ve Şahnar’ın sebep oldukları için ise sinirliyim. Ahh İskender… Bu hikayede en çok yandığım sen oldun. Yaşamadıkların için o kadar kırgınım ki Bu karanlık dünyada en doğru ve dürüst sendin benim için. Ve o son uzun bir süre aklımdan çıkmayacak sanırım. Yazarın kalemi ile bu seriyle tanıştım. Gerçekten çok sevdim ve diğer kitaplarını da okumak istiyorum. Kurgusu ve karakterleri ile bambaşka bir dünyaydı. Hala okumadıysanız bu güzel seri ile mutlaka tanışmalısınız, yeni kitaplarda görüşmek üzere
Bıçak Sırtı 2Hümeyra · Guardian Yayınları · 202572 okunma