·432 syf.····Okunma: 28 Şubat 2026 11:13 7 yıldır evli olduğu kocasını öldürmekle suçlanan Heather’ın hayatı, tek bir gecede paramparça olur. Gece yatmadan önce kavga yapmışlardır, kapıda zorlanma yoktur, yastık altında uygunsuz fotoğraflar vardır ve en önemlisi ikinci bir telefon bulunur. Bu nedenlerle tek suçlu o görünür. Masum olduğunu söylese de kimseyi inandıramaz; özgürlüğünü, itibarını ve en acısı iki oğlunu kaybeder. 10 yıl boyunca işlemediği bir suç yüzünden hapiste yatar
Yıllar sonra şartlı tahliyeyle özgürlüğüne kavuştuğunda ise aslında hiçbir şey bitmemiştir. Çocuklarını görmesi bile yasakken, tek bir amacı vardır: Gerçek katili bulmak ve adını temize çıkarmak. Çünkü o gece yaşananlara dair hatırlamadığı boşluklar olsa da bir şeyden emindir: sevdiği adamı o öldürmedi. Gerçek katili bulabilmek için çok tehlikeli yolculuklara çıkar. Bu yolculuklarda bilmediği bir çok sırlar öğrenir. Geçmişi ile yüzleşir.
Acaba gerçek katili bulabilecek mi ️
Kitap hakkındaki düşüncelerim: Anne, bir kadının sadece özgürlüğü için değil, evlatları için verdiği adalet mücadelesini anlatıyor. Suç, şüphe ve ihanetin gölgesinde ilerleyen hikâye; ters köşeleri, artan temposu ve çarpıcı finaliyle beni son sayfaya kadar diken üstünde tuttu diyebilirim.