·192 syf.····Okunma: 22 Şubat 2026 19:41 Merhaba, bugün sizlere 𝕸𝖚𝖙𝖑𝖚𝖑𝖚ğ𝖚𝖓 İ𝖓ş𝖆𝖘ı kitabının yorumu ile geldim
Sizler Mutluluğunuzun İnşasını nasıl kuruyorsunuz?
Yazarımızın her eserini ayrı severek okuduğum gibi bu eseri de yine dolu doluydu
Mutluluğun İnşası'nı 18 bölüm, 18 ana başlık altında dile getirilmiş.
Mutluluğu, şükür, tefekkür, yorumla, zekâyla, kanaatle ve daha pekçok şey ile bulabiliriz.
Mesela ne kadar şükür ediyoruz?
İnsan, Kur'an-ı Kerim'de nankör olarak nitelendiriği gibi şükredenin az olduğunu bizlere ayetlerle aktarılmış. Sayısız pekçok nimetin var olduğu bu Dünyada şükür etmeyi unutuyoruz malesef Mutluluğun bir şifresi şükürdür aslında..
Çoğu kişi bulunduğu koşullardan memnun değil ama durumun şartların değişmesine bağlı olarak mutluluğun geleceğini sanıyordur. Şartlar oeğiştikçe istekler de arttıkça mutsuzluğun da artacağının farkında olmadan istiyordur
O yüzden Mutluluğu İnşa ederken bulunduğumuz durumu güzelleştirmeye çalışmalıyız
Eserimiz, Ramazan ayında okunacak en güzel eserlerden Şükretmeyi,niimetlerimizin varlığını ve daha pekçok şeyi anlamlı kılacak bir eser Sizlerde bu türde eserler okumayı seviyorsanız mutlaka listenize ekleyin diyorum Kitapla ve sevgiyle kalın