2026 7. kitabı
Okunma: 24 Şubat 2026 03:54
Şu sıralar izlediğim buz pisti temalı diziler ve üzerine bir de Milano Kış Olimpiyatları etkisi eklenince, bu kitap beni yeniden okumam için resmen kendine çekti. ​Ana karakterimiz Jasmine artistik buz pateni yapıyor ve aslında bu işte aşırı iyi, sadece şu an biraz kötü bir dönemden geçiyor. Eski partneriyle yolları öyle olaylı bir şekilde ayrılıyor ki... Sonra bir bakıyor, yeni partneri ölesiye nefret ettiği Ivan olmuş! ​Yazar bize Jasmine ve Ivan arasındaki o nefretten doğan aşkın; düşmanlıktan arkadaşlığa, arkadaşlıktan da aşka dönüşmesini tam bir slowburn tadında okutuyor. Okurken Jasmine’in hissettiği her duyguyu derin derin hissettim. Hele o Ivan ve Jasmine arasındaki atışmalar... Hepsini resmen gülümseyerek okudum. ​Kitapta benim için eksik kalan kısımlar da vardı; mesela Ivan'ı biraz daha yakından tanımak, onun hayatına daha fazla bakmak isterdim. ​Ayrıca spoiler sayılır mı bilmiyorum ama kitabın son bölümünde 2026 Kış Olimpiyatları'nda artistik paten kısmını izliyorlar. Yani tam da benim bu kitabı yeniden okumak istediğim yerdeler diye yorumladım.
Lukov’dan SevgilerMariana Zapata · Nemesis Kitap · 20201,711 okunma