2026 11. kitabı
Okunma: 24 Şubat 2026 12:55
Müsait olduğum bir zaman yabancılar bu seri hakkında ne düşünüyor ona bakacağım çünkü bana bile kültürlerine çok aşina olmadığım halde cringe gelmeye başladı. Zorlama bir senaryo olduğu her halinden belliydi ama ilk kitap kadar risk alınmamış. Yaş farkı çok var bazı yerlerde üstünde durmuyor ama bazı yerlerde okuyucuyu rahatsız edecek kadar belli ediyor. Smut sahneler fazla uzatılmıştı ama genel olarak cinsel çekim yerine karakter gelişimi öne sürülmüştü ki başka bir kitapta olsa artı puanı direk basardım, bu kitapta yavan geldi. Ne olduğu belli ne yazacağı belli maalesef ki farklı bir din ya da aynı etkiyi yaratacak yan temayla işlense bile kitabın edebi bir değeri yok en azından okuyucuya keyif vermeyi hedefleyebilir diye düşünüyorum. İlk kitapta sadece erkek karakterin bakış açısından okumak biraz eksik hissettirmişti fakat bu kitapta öyle bir hissiyat yoktu, Sean kendi kendine kitabı taşıyan karakter olmuş zaten. Umarım bu kitapla seri biter çünkü yazmayı düşünüyorsa bile düzgünce işleyebileceği ele alınır hiçbir konu yok. İlk kitaptan daha iyi fakat bazı şeyler daha zorlamaydı. Tanrı inancı konusuyla alakalı diyaloglar gereğinden fazla uzun ve sıkıcıydı yine de vakit geçirmelik bir kitap.
GünahkarSierra Simone · Pukka Yayınları · 202590 okunma