2026 50. kitabı
Okunma: 24 Şubat 2026 14:07
Herkese Merhaba Bugün sizlere tam olarak çocuk değilde genç yetişkinler için daha uygun olduğunu düşündüğüm muhteşem bir kitap yorumuyla geldim. Kitabın birinciside varmış ama bana nasip olmadı henüz okumak. Direkt olarak ikincisiyle başladım ama bir şey kaybettim diyemem çünkü şahaneydi. Asha ve Khalda iki arkadaş dini bir okulda okumaktayken karma okulda bir yıl eğitim almaları gerekir çünkü bu bir yılın sonunda Almanya da eğitim bursunu ikisinden biri kazanacaktır. Acaba kim kazandı? Bunu kitabın sonunda öğrenebiliyoruz. Rasi Asha’nın ünlü şarkıcı teyzesinin kızıdır. Rasi’nin maddi olarak ihtiyaçları görülsede sevgisiz büyüyen ve annesi sürekli etrafında olmasını istemektedir. Rasi babasını çok özlese de maalesef babasını istediği zaman göremez çünkü anne ve babası ayrıdır. Rasi’nin de başına oldukça olaylar geliyor neyse ki sonu mutlu sonla bitti. Asha ve Khalda’yı çok sevdim çünkü dokundukları her yeri ve her şeyi güzelleştiren iki arkadaştı. Bu arada Baş örtüsü Kardeşliği adının nereden geldiğini merak edenler için söylüyorum dini sohbetlerin olduğu haftalık toplantı adı. Kitabı çok severek okudum. Okuyacak olan herkese keyifli okumalar. Böylesi değerlerin olduğu kitabı biz okuyuculara ulaştırdığı için ise @erdemyayingrubu ve @erdemcocuk a ayrıca teşekkür ediyorum.
Başörtüsü Kardeşliği 2Anastasha Hardi · Düş Değirmeni Kitaplığı · 20263 okunma