2026 7. kitabı
Okunma: 23 Şubat 2026 00:00
Her Şey Biraz Yanlış // Emel Altuntaş // Banliyö Yayınları Selam sizlere güzel bir öykü kitabı ile geldim.Öykü kitabı okumayı seviyorum. 22 adet öyküden oluşan ve sayfa sayısı az olmasına rağmen içeriği dolu dolu bir kitap.Sade ve insana her öyküde düşündüren,doğru ve yanlışı ucu açık şekilde bizim tamamlamamız gösteren bir kitap.Yapilan seçimlerin ,doğru ve yanlış,ya da biraz yanlış biraz doğru olduğunu anlatan biraz melankolik,biraz kırgınlık,hüzün,umut dolu kitap.İnsan okurken bazı yerleri kendi doldurup düzeltmek istiyor öyküde yaşanılan seçimlerden dolayı.Her öyküde kırılgan,cesur,hayatı sorgulayan,her zaman yükleri sırtlayan karakterler vardı.En çok sevdiğim Sıkışma ve Karabasan öyküleriydi. Sıkışma,Sefa yurtdışında yaşarken başına beklemediği bazı olaylar gelir ve kendini başka yerde bulur.Burada bazı insanların kanlarını satarak geçimlerini sağlamasını eleştirirken,kendininde başına gelenleri anlatıyor. Karabasan,kaybolan Yusuf'u sevdiklerinin aramasından sonra bir anda bulunduğu gibi,olayları ve onun gidişini bu kadar kolay kabul edilmesini anlatıyor @emel.altuntass Book•lover ❥ @banliyocomtr @banliyokitap #okuyanteraziileokuyoruz #okuyanterazi
Her Şey Biraz YanlışEmel Altuntaş · Banliyö Kitap · 202531 okunma