2026 10. kitabı
Herkese Selamlar Sizlere elinizden bırakamayacağımız fantastik önerisi ile geldim. Ben kitabım konusunu beğendim. Evrenler,savaş,mücadele,canavarlar ve büyülü güçler temalı bir kitaptı. Serinin birinci kitabını severek okudum bakalım ikinci kitap nasıl en kısa zamanda okuyacağım. Dorian bir bilim insanıdır. Porta malikanesine yalnızca seçilen kişiler giderken Dorian neden orada olduğunu anlamamıştı. Partide ilginç yaşlı bir adam onun dikkatini çekmişti. Dışarı çıktığında ise çok garip bir rüya görmüştü. Dorian artık garip rüyalarına alışkındı ancak bu sefer rüyada aldığı yara gerçek hayatta vücudunda izlerini taşıyordu. Aneria eklopsi gezegenindendi. Ve Dorian’nın karşısına o gezegendeki insanlar çıktı. Ve rüyaları ile geçidi aşabilen tek kişi Dorian’dır. Ama Dorian normal bir insandı Ekolopsi gezegeni ile ne bağlantısı vardıki üstelik özel güçleri olduğunuda düşünmüyordu tek gördüğü o ilginç rüyalardı. Ekolopsi gezegeninde Hergel,Gallo, Aneria ona durumu anlattılar. Ekolopsi gezegeni tehlikedeydi ve bu gezegeni kurtarabilecek tek kişi ise Dorian’dı. Şimdi birlikte yolculuğa çıkacaklardı ancak çok tehlikeli bir yolculuktu bu. Canavarlar, taş adamlar ve bir takım yaratıklar. Üstelik Ekolopsi gezegeninin tek ölümsüzü Rao onların peşindeydi. Rao’yu yenmeye güçleri yetecek miydi?
Rüyaların ÇağrısıKatia Haviters · Gutenberg · 202521 okunma