Gökçen amatör değerlendirmesi :)
2026 3. kitabı
Okunma: 24 Şubat 2026 17:54
Ben açıkçası kitabı beğendim ama bayılmadım ya da ölüp bitmedim. Belki de serinin ilerleyen kitaplarını daha çok beğenirim. Ben bu kitabı arkadaşlarımın önerisiyle okumaya başladım ve hep çok yavaş ve uzun sürede okuduğumu söylediler bir de kitabın ilk başlarını çok önce okudum sonra "Zaten çok fazla kitap okuyorum buna da şu sıra gerek yok" dedim. Ama bu son dönemlerde yeniden başladım ve ilk başların ortaları ya da sonları kadar dolu olmadığını düşündüm, ve şunu söylemeden geçemeyeceğim ki kitapta bana göre çok küfür vardı. Belki de asker kurgusu olduğu için biraz gerekliydi ama yine de ben sevmediğim için bana çokta gerekli gelmedi. Sonu istediğim gibi bitmese de (ki bitmek zorunda değil) bence güzel ve hikayenin devam edebileceği bir yerde bitti. Bence bir kitabı profesyonel bir şekilde yargılayabilecek kadar kitap okuduğumu düşünmüyorum ama yazmak istedim ki yazdıkça gelişebileyim. 2. kitabın incelemesini de yazmak istiyorum ki karşılaştırabileyim, umarım daha fazla zevk alırım (1. kitapta zevk almadığımdan değil, ki zevk aldım) ve "Bülbül Kapnı"nı da merak etmiyorum değil. Umarım yararlı olmuştur. Okuduğum ilk asker kurgusu olduğu için çok objektif yargılayamamış olabilirim ama elimden geleni yaptım. Bence okuyabilirsiniz keyifli, Teşekkürler. :)
GökçenLoresima · Ephesus Yayınları · 20237,6bin okunma
Merhabaa, gökçen benimde okuma listemdeydi. Yarın alışveriş yapacağım için son bit kere araştırayım dedim ama bulamadım. İçerisinde smut sahne var mı acaba, çok açık saçıksa almayacağım. Ama üstü kapalı varsa çok sorun olmaz