2026 11. kitabı
Okunma: 25 Şubat 2026 11:58
Rosie kendi işini roman yazarı olabilmek için bırakıyor nitekim ilk romanı sandığından daha iyi tutunca yayınevi sözleşme öneriyor. Fakat ortada bir sorun var ki yazamıyor. Aksilikler üst üste gelir ya bu sırada evinin çatısı çöküyor ve balayında olan arkadaşının evine haber veremeden yerleşiyor. Tam bu sırada o yakın arkadaşının düğününde görmeyi dört gözle bekleyip göremediği o kuzen kapıda beliriyor. İlk düşüncem şu ki kesinlikle daha iyi olabilirdi. Sağlam bir konu var ortada ama bence yazar bunu işlerken biraz başarısız olmuş çünkü çok çok daha iyi işlenebilirdi. Kitapta en beğendiğim nokta Lucas'ın hayatına, endişelerine ve karakterinin derinliklerine inilmiş olması genel romantik kitaplarda eksik olarak gözlemlediğim bir şeydir bu. Erkek sadece "çok aşıktır". O kadar. Ama bunun yanında ikili sahnleri bence çok azdı.Buna nazaran etraflarındaki yan karakterlere derinlik katılmış. Bunu bir telafi olarak göremiyorum bile. Hoşlantıdan aşka geçiş süreci de çok hızlı oldu, dediğim gibi ikili sahneler zaten azken iyice hayal kırıklığına uğradım. Ama bunlara rağmen okuması keyifli bir kitaptı.
2026 Okuma Raporları
Amerikan Ev Arkadaşı DeneyiElena Armas · Yabancı Yayınları · 20231,206 okunma