Puan vermedi·376 syf.····Okunma: 02 Aralık 2025 17:24 Çavuş Stephanie King, olay yerine çağrıldığında, Evie'yi, bıçaklanmış ve kocası Mark'ı öldürülmüş olarak bulur. Evie, Mark'ı öldürdüğünü itiraf ettiğinde ise olay basit bir aile içi şiddet vakası gibi görülmüştür.
Ancak Mark'ın kontrolcü kız kardeşi Chloe bunun böyle olmadığında, Mark'ın ailesini incitecek hiçbir şey yapmayacağında ısrarcıdır.
Peki orada o gece ne olmuştur?
Acaba Evie Mark'ı öldürdü mü yoksa kendini mi savundu?
Sürükleyici, sürprizlerle ve sırlarla dolu, birden fazla bakış açısı ile anlatılan bir psikolojik gerilim kitabı #isteboylebasliyor Kurgu ilgi çekiciydi. Üç bölüme ayrılmış bir psikolojik gerilim. İlk bölümde Mark'ın cinayetine yol açan olayları, ikinci bölümde mahkeme sürecini ve son olarak da sürpriz sonu okuyoruz. Sürpriz son diyorum çünkü yazar böyle olmasını istemiş ancak dikkatli polisiye gerilim okumayı sevenlerin bu sonu kitabın başlarında tahmin edeceklerini düşünüyorum. Ama yine de okuması keyifli bir hikayeydi. Bazen sonunu tahmin ettiğiniz kitapları okumak da insana ayrı bir keyif veriyor. Katili veya nedeni başından tahmin edip bakalım doğru mu tahmin etmişim diyerek okumak da polisiye gerilim okumaya dair bence