Bazı İnsanlar Böyle Yaşar 2
2026 2. kitabı
Okunma: 24 Şubat 2026 17:31
Serinin ikinci kitabını okumam biraz uzun sürdü ama bu kitapla alakalı değil, tamamen benimle alakalı. Kitapta çok olay olmadı, biraz durgundu ama bu sıkıcı olduğu anlamına gelmiyor; olayları anlamak açısından gerekli olan şeyler anlatılıyor ve yaşanılıyor. İlk kitapta beni biraz olsun rahatsız eden betimlemeler bu sefer asla rahatsız etmedi, aksine tam olarak kavrayabildim ve bu cidden beni rahatlattı çünkü ilk kitap gibi olmasından korkuyordum. Bu kitapta Çakırca kardeşler ve Lina'nın biraz daha samimi olmalarını, daha fazla eğlenmelerini ve beraber sahnelerini okumayı çok isterdim ama maalesef beraber çok sahneleri yoktu. Aral ve Lina'nın ilişkilerinin rayına oturması beni biraz olsun rahatlattı açıkçası ama daha ortaya çıkmayan bir sürü sır ve gizem var. Kitabın sonu da bu gizeme yakışır şekilde bitti bence; devam kitabına başlamak için sabırsızlanıyorum ve bence devam kitabı kat kat daha heyecanlı ve olaylı olacak çünkü artık karakterleri tanıdığımızı düşünüyorum, devam kitabını okuyup göreceğiz.
Bazı İnsanlar Böyle Yaşar 2Filiz Puluç · İndigo Kitap · 20241,043 okunma