·86 syf.··Beğendi
···Okunma: 26 Şubat 2026 07:42 Küçük Köpekli Kadın: İki evli insan Yalta’da tatil aşkı yaşıyor. Başta "takılırız geçer" diyorlar ama sonra fark ediyorlar ki asıl hayatları o gizli saklı yaşadıkları otel odasıymış. Topluma gösterdikleri o düzgün eş rolleri ise koca bir yalan.
Bir Hekimin Yaşadıkları: Genç bir doktor, zengin bir fabrikatörün kızına gidiyor. Kızın fiziksel bir şeyi yok, bildiğin o devasa fabrikanın ve paranın getirdiği sistemden ruhu daralmış. Ne o kadar para sahiplerini mutlu ediyor, ne de işçileri. Herkes o demir yığınlarının arasında hapsolmuş durumda.
Kara Keşiş: Bir dahi (ya da deli) olan Kovrin, havada uçan hayalet bir keşişle konuşmaya başlıyor. Keşiş buna "sen çok özelsin" dedikçe adam aşırı mutlu oluyor. Ailesi onu "iyileştirdiğinde" ise adam sıradan, sıkıcı ve mutsuz birine dönüşüyor. Yani bazen gerçekler o kadar bayat ki, insan delirmeyi bile özleyebiliyor.