Çok akıcı ve güzel bir kitap olmuş. Romantik tür romanlarla pek aram yoktur gerçi bunu daha önce de söylemiştim ama okurken baya keyif aldığımı yine de söylemeliyim. Yazarımızın ilk kitabı ama kesinlikle amatörlükten uzak. Betimlemeler orantılı, hayal gücümüz için yeterli ama kesinlikle sıkmıyor. Olay örgüsü ise gayet güzel akıyor.
Bazı yerlerde romantik tür klişeleri ister istemez görüyoruz ama yine de güçlü kadın karakterler okutmayı başarıyor kendini. Bir tarafta geçmişten çıkıp gelen bir aşk, diğer tarafta yeniden atmaya başlayan kalp. Klişe mi değil mi tartışması bir tarafa. Ben karakter geçmişe mi takılı kalacak yoksa yeni bir sayfa mı açacak diye son sayfaya kadar merakla okudum.
..Bir parça spoiler..
Bu arada evet kitap bize aşk ve sevgi arasında seçim yapan bir kadının hikayesini anlatıyor. Ama bir tarafta geçmiş, hala kanayan ve sızısı süren bir yaralı bir aşkı sunarken diğer tarafta yeniliğe daha fazla huzura ve sevgiye dönük bir sevda sunuyor. Yani biz aslında sadece bir seçimi değil tam olarak bir eşiğin içindeki kadını okuyoruz. Bakalım hangi yöne gidecek. Okuyup öğrenin