2026 14. kitabı
Okunma: 26 Şubat 2026 21:20
O kadar ama o kadar güzel bir seri ki. Onu ilk okuduğum zamanlara dönmek istiyorum bazen. Bazı insanlar böyle yaşar tesellisi sadece Lina'yı değil beni de ayakta tuttu. Tutmaya devam da ediyor. En iyi kitap serilerini sorsalar bana çıkarıp gösterebileceğim ilk kitap serilerinden biri. O kadar detaylı, planlı, ilmek ilmek işlenmiş bir kurgu ki. Yazarın kalemine ve zihnine hayran kalmamak elde değil. Uzun uzun anlatacak bir sürü şeyim var ama çok duygusalım. Finali zaten okumuştum ve o kadar zordu ki o zaman. Üstünden zaman geçti kitabı okudum ve finali okumak hala çok zormuş. Hepsini o kadar çok seviyorum ki. Watty dünyasının başına gelmiş en iyi karakter Aral Çakırca olabilir. Ve Lina. O kadar seviyorum ve onu o kadar anlıyorum ki. Sen nasıl istiyorsan öyle yaşa diye hep, Lina. İyii ki okudum. İyi ki, iyi ki, iyi ki. Ve Ares beni mahvettin ya. Hiçbir zaman kalple ilgili olmadı biliyorsun değil mi? Çakırcaların hepsine ayrı ayrı aşığım ama Lina'nın abilerine ayrı bir düşkünlüğüm var de var tabi. En çok da Jan ve Ares'e. Jan harika biri. Milat, Kürşat, Şahin ay hepsi harika. Şampiyonlar ligi gibi seri ya. Okuyun, okutturun. Çünkü onları çok sevecek, onlarla üzülüp, onlarla mutlu olacaksınız. Birde unutmadan bazı insanlar böyle yaşar diye değil, nasıl istiyorsak öyle yaşayalım diye.
Bazı İnsanlar Böyle Yaşar 5Filiz Puluç · İndigo Kitap · 2025266 okunma