2026 11. kitabı
Herkese Selamlarrr… Sizlere nefis bir kitap tavsiyesiyle geldim. Öyle derin bir konusu var ki… Yazarın okuduğum 2. Kitabı ve sanırım yazdığı ne varsa okuyacağım. İlk kitabında da bahsettiği gibi bu kitabında da Aile içi olaylardan esinlenmiş. Olaylar derken yenilir yutulur olaylar değil söyleyim. Psikolojiniz biraz çalkalayacak ki beni epey çalkaladı çok etkilendim hikayeden ve bence okuyan herkesi dramatik ve şok edici bir şekilde etkileyecektir. Kitabın konusu şöyle; Hayatının son kitabını yazmak için üç ayı kalan popüler ve çok satan bir yazarımız var. O kötü günün ayrıntılarını ve kendisini hasta eden ve her şeyi nasıl değiştirdiğini itiraf etmesi için sadece üç ayı var.   Yazarımız Helena Ross. Şu ana dek on beş aşk romanı yazdı ve bunlardan on tanesi uluslararası çoksatanlar listesine girdi. Ama bu roman, bir aşk romanı değil. Bu roman, sadece dört yıldır kaçtığı gerçeği barındırıyor. Polisten, sevdiklerinden ve dünyadan sakladığı o şok edici ve baya üzücü gerçek.   “Bu son kitap ne mi? Bu benim itirafım.”
Hayalet YazarA. R. Torre · Martı Yayınları · 202497 okunma