Dilhun - Zor Aşk
2026 19. kitabı
Okunma: 26 Şubat 2026 04:14
“Yorgunluğunu almak için omzundan öpüyorum.” Hiç bilmeyen kısaca konusu şu. Elif Naz İzmir de okuyan kadın karakterimiz Ve bir gün kardeşi onu evlendirmek istediğini söylüyor ve kardeşini korumak için Mardin’e gidiyor. İki düşmanlığı bitirmek için ya kardeşi yada evlenmek zorundadır ve kardeşini ve düşmanlık bitsin diye kabul eder ama kızın sevdiği vardır. Erkek karakterimiz 18 yıl boyunca kızı sevip uzaktan ve gizliden sevmiştir. Kısaca konusu bu 🩶Kitabı çok sevdim aktı gitti kitap. Elif Naz’ı her şeye rağmen dik duruşunu çok sevdim asla kendiniz ezdirmedi. Ama başlarda Barlas için acısına katlanamadım tamam onun için avı çekmesini anlıyorum ama Barlas asla sevilecek biri değil bunu okuyunca anlayacaksınızZ Polat’ı çok sevdim Naz’ı üzmemek için her şeyi yaptı. Naz başkasını severken bile asla kırmama için her şeyi yaptı. 18 yıl boyunca uzaktan sevmesi hatta düşman olmalarına rağmen kendi içinde sevmiş hemde o başkasını severken. Polat gerçekten çok güzel seviyor. Naz da eminim çok sevecek çok. Polat’ın annesi beni sinir etti artık yeter dedim ama Naz ve Polar asla onu umursamaması çok iyiydi. Kitapta Arin’e çok üzüldüm karşılıksız bir aşk yaşıyor ama eminim başkasıyla çok mutlu olacak. Kitap çok güzeldi aktı gitti bayıldım. Ama umarım o son sahne aklıma gelen şey olmaz diyorum
Dilhun 1 - Zor AşkLatife Helin Esen · Vera Kitap · 202663 okunma