Efendimiz (sav) ‘e iftira ,hakaret !
Puan vermedi
Allah aşkına buna artık dur diyelim! Gün geçmiyor ki, Peygamberimize yeni bir hakaret edilmemiş olsun! Entelektüellik adına Peygamber Efendimiz Aleyhisselama hakareti mazur mu göreceğiz , edebiyat
Alıntı
Sir John Mandeville’in SeyahatleriSir John Mandeville · Kırmızı Kedi Yayınevi · 20242 okunma
E-devlet üzerinden veya doğrudan cimer.gov.tr adresinden başvuruda bulunabilirsiniz: Başvuru türü olarak "İhbar" veya "Şikayet" seçeneğini kullanın. Kitabın adı, yazarı, yayınevi ve hakaret içeren kısımları (sayfa numarası veya alıntı gibi) detaylıca belirtin. Dilerseniz kitabın kapağını veya ilgili sayfaların fotoğrafını ek olarak yükleyebilirsiniz.
Önceki 1 yanıtı göster
Ayşe
Ayşe
hassasiyetiniz için teşekkür ederim aynı şekilde bende şikayette bulunacağım ☺️
İmran ♡
İmran ♡
‎Bu, onların ağızlarıyla söyledikleri ve daha önceki kâfirlere benzettikleri sözleridir. Allah onları kahretsin, nasıl da çevriliyorlar? ‎(9/Tevbe, 30) Bununla birlikte, tek suçlu bunlar değil. Sistem. Bu basılan yayınlanan her kitapta bu sistemin (devletin) onayı var. Vergisini de alıyorlar. Ve ceza alırlarsa işte para cezası veya birkaç gün hapis. Halbuki İslam’a göre peygamberlere hakaret edenler kadı tarafından idam cezasına çarptırılırlar. Ceza olmayınca, bu tip insanların kutsalımıza hakareti daha çok olur
Putları Deviren
Putları Deviren
Karınca misali biz üzerimize düşeni yapalım, safımız belli olsun .Yarın huzuru mahşerde ya rabbi elimden gelen buydu bende bunu yaptım diyebilelim gerisi de gerisinin bileceği iş ..
1 yanıtı göster
Biz efendimizi doğru anlayıp anlatmalıyız ki meydan bunlara kalmasın
Kesinlikle