Puan vermedi·440 syf.····Okunma: 10 Şubat 2026 23:33 Kitabı uzun zamandır okumak istiyordum. Bayadır listemdeydi. Amazon da indirimde bulunca kaçırmak istemedim. Kitap baya sarıyor. Gerçekten güzeldi. Ancak son dönemlerde sevgi ve takıntının karıştırıldığının kanaatindeyim.
Ablacım seninki adamı çok sevmek değil bildiğin adamı takıntı yapmışsın. Bunu da sevmek ve aşık olmak kisvesi altında ben normalleştiremiyorum. Normalleştirdiğinizde de zaten Masumiyet Müzesi 'Kemal' ortaya çıkıyor açıkçası.
Annesiyle ve anneanneziyle iligli olan kısımların bazıları sıkıcı olsa da bazı bölümlerde merakla bekleyerek okudum acaba ne olacak diye özellikle sonunu merakla bekledim. Su gibi akıcıydı bence bu kısımları. Gelgelelim aşk hayatı olduğu kısıma... Allah Yarabbi.. sinirlenerek, ya sabır çekerek okudum.
Her sevdiğimiz adam bizim değildir. Ve bazen sevgi görmediğimiz yerden gitmemiz gerekir. En önemlisi gittiğimiz yere de geri dönmememiz gerekir. Maşallah git-gel ve günümüz diliyle toksik ilişkinin en mükemmeli bu kitapta bulabilirsiniz.
Övdün mü sövdün mü derseniz de; kitabın dili, anlatımı ve kurgu güzeldi lakin kadının aşık olduğu yerleri anlatması beni çok yordu. Yine de tavsiye ederim şans verilebilir tabi ki.
Herkese iyi okumalar dilerim