···Okunma: 28 Ocak 2026 00:18 Blackout ~ Elif Kaplan ~
#okudumbitti #kitapyorumu
Selamlarrrrrr,
Askeri kurgu kölesi olan ben #blakout 'u okumazsam ayıp olurdu diye düşündüm ve şüphesiz burada da 3T'ye aşık oldum.
Tevfik Tuğrul Türkdoğan'ın tek hayali akrotime katılmak olan savaş pilotudur.
Başarılı bir yazılımcı olan Ceyhan öğretim görevlisi olmak için abisinin yardımı ile bir proje yürütmektedir. Bu projede de yardımcı olması için abisi filosundaki başarılı pilotu Tevfik Tuğrul'u görevlendirir.
Ceyhan sevgilisinin ihaneti sonrası kendini bir bara atar ve sarhoş olmak için dur durak bilmeden içer. Çıkışta kötülenir ve tam düşecekken yakışıklı bir bey ona yardımcı olur. Yakışıklı beyimizin tek amacı kendinden geçmiş olan bu kızı evine sağ salim bırakıp hayatına devam etmektir. Ancak işler hiç istediği gibi gitmez. Bir anda yakınlaşan ikili geceyi birlikte geçirir. Sabah olduğunda her ihtimale karşı numarasını bırakıp evden çıkar Tuğrul.
Beklemedikleri bir anda karşılaşan ikili ne yapacağını bilemez. Bir ay önce birlikte olduğu ve kendinde farklı hisler uyandıran kadının komutanının kız kardeşi olduğunu öğrenen Tevfik Tuğrul ne yapacağını bilemez.
Ceyhan cephesinde de durumlar karışıktır. Ama hisleri karşısında da duramaz.
Birbiriyle sürekli zıtlaşan ikili yan yana gelince aralarındaki çekimin de farkındadır ve engel olamazlar aralarında yaşanacaklara.
Tuğrul bu durumdan rahatsız olsa da hissettiklerinin önüne geçemez ve Ceyhan'a karşı koyamaz.
Ateşle barut nasıl yan yana durmazsa bu ikili için de tam bu geçerlidir.
Bakalım Tevfik Tuğrul ve Ceyhan arasında neler yaşanacak?
İkisi de birbirinden inat ve ukala ama özgüvenleri de tavan. Ceyhan hislerinden oldukça emin, Tuğrul ise farklı duygular içerisinde ancak dile dökemiyor. Ceyhan'ı kaybetmemek için verdiği çabayı okudukça oldun sen aslanım dedim.
Öyle bir yerde bitti ki devamını okumak için sabırsızlanıyorum.
Şans verilmesi gereken kitaplardan biri. Pişman olmazsınız.
#okuyan_saglikciyorumluyor