·320 syf.····Okunma: 27 Şubat 2026 17:42 Nasıl baslıyacağımı tam olarak bilemesemde öncelikle kitabın ne kadar güzel ve akıcı olduğunu söylemek isterim.Kitabın konusu Ana karakterimiz olan Alosa'nın çok değerli bir hazineyi ele geçirmek için babası tarafından görevlendirilir.Bu görevi yerine getirmek için bilerek düşmanın gemisini aramak için kaçırılma süsü vererek gider.Ancak gittiği yerde önüne yardımcı korsan olan Ridden, Alosa'nın işlerini zorlaştırmaya başlar.
Kitap tam bu olay örgüsü içinde dönmektedir .Ben kitapta ana kadın karakterimiz olan Alosa'yı çok sevdim. Alosa'nın kendine olan güveni ve kararlılığı beni gerçekten kitaba bağladı.Kendisi gücüyle beni hayran bıraktı diyebilirim.Riden ise okudum en iyi erkek karakterlerden biri olabilir.Hem çok zeki hemde gerçekten sadık biri onun o yaptığı tüm fedakarlıklar gerçekten sevgimi artırdı.Kitapta bir puan kırmamın sebebi kitap ne kadar dili güzel olsada biraz daha detaylı yazılsa olurdu kitabın sayfa sayısı artırılıp karakterler biraz daha derin işlenebilirdi yine de harika bir kitaptı korsan konulu kitap okumak isteyenlere önerebilirim.