2026 11. kitabı
Peşindeyiz... Silaylıyız.... Zaferi Kazanacağız... . . Birini hiç tanımadan tüm varlığınızla sevmek mümkündü... . . Sadece ellerini hissederek, başka bir insan hakkında çok şey öğrenebilirdiniz... . . Onun sonunu getiren dikkatsizliği değil, herkesin içindeki iyiliği görmesiydi... . . Merhabalar sevgili kitap dostlarım.. Psikolojik gerilim kitaplarını sevenler burada mıyız? Sizi şöyle yakınıma almak istiyorum.. Çünkü, sizlere harika bir Psikolojik Gerilim kitabından bahsedeceğim... Peşindeyiz için hazırsanız başlıyoruz . . Yorum öncesi sizlere bir soru sormak istiyorum.. Birileri peşinizdeyse ne yaparsınız? Peki ya... Peşinizdeki sizseniz? Nasıl yani Deniz dediğinizi duyar gibiyim... Meg Russo.. o sabah ilginç bir şekilde çok acıkmıştı.. Ve aynı arabanın arka koltuğunda oturduğu halde kendisine çok uzak olan kızını özlüyordu.. Bir gün kızı yine eskisi gibi olacaktı inanıyordu... Eşi Justin, direksiyon başındaki Meg için bir sandviç uzatmıştı. Bu en güzel günleriydi. Çünkü kızlarını üniversiteye götürüyorlardı. Ancak, içinde dazlakların olduğu bir araç yolda onları taciz etmeye başlamıştı.. Kızlarının fotoğrafını çekmek istiyorlardı. Tam olarak ne oluyordu... Derken , Justin'i hayattan koparan o kaza.. Meg, artık kocasının katiliydi!... . . Kazanın üstünden 3.5 ay geçmişti ve Meg, kitapçı dükkanını açmaya, hayata dönmeye karar vermişti. Ancak dükkanı açtığı ilk günden itibaren peşini bırakmayan olaylar silsilesinin de fitillini ateşlemişti.. Yıllar yıllar öncesinde yazdığı bir kitap, nefret dolu insanlar ve adım adım yaklaşan tehlike.. Adım seslerini siz de duyuyor musunuz? Kahine Korku Evi'ni yeniden açmıştı. Yarın, işine geri dönecek. Ve iş yerine geri dönecek. İyi tarafından bakarsak... Onu nerede bulacağımızı biliyoruz. Bronz Lord Peşindeyiz. Silahlıyız. Zafer kazanacağız?..
PeşindeyizAlison Gaylin · The Kitap · 2025128 okunma