2026 11. kitabı
Okunma: 27 Şubat 2026 22:48
Merhabaa dostlarım, nasılsınız? Başlangıç seviye olacak ve okuması rahat bir fantastik seri ile geldimm. Konu: Aihui Ying, babası gibi usta bir mühendis olmak istemektedir. Mühendisler Loncası’nda eğitim almak isteyen Ying için en büyük engel kız olmasıdır. Bir gün babasının bir suikastçı tarafından öldürülmesiyle olayın peşinden gitmeye karar verir. Her ne kadar babası ölmeden defterini yakması gerektiğini söylese de Ying işin peşine düşmek için erkek kılığına girerek Mühendisler Loncası’na katılır. Bu süreçte Prens Ye-yang’ın yardım etmesi işini kolaylaştırır ama aralarındaki yakınlaşma onu zorlar. Ying bu süreçte kime güvenebileceğini bilemezken babasının katilini bulabilecek mi? Hayalini kurduğu Mühendisler Loncası’nda başarılı olabilecek mi? İçerik: 16 yaş ve üstü için uygun bence (smut yok). Kitabı benim bu kadar yavaş okuduğuma bakmayın, kitap çok akıcıydı. Kısa sürede zevkle okunacak, başlangıç seviye olduğunu düşündüğüm bir fantastik kitaptı. Çok fazla epik fantastik, kaliteli bir epik fantastik okuduktan sonra belki size basit gelebilir ama bazen böyle ağır olmayan fantastik okumak da ayrı bir keyif veriyor bana. Kitap, karakterleri ve diyaloglarıyla gayet iyiydi. Sadece benim sevmediğim nokta, aşk konusunun bu kitap için fazla olmasıydı (yani bence). Kitapta zaten çok az fantastik unsur varken aşkın yoğun olması türünü sorgulatıyor. (Evlilik olayı gereksizdi bence) Ying karakterini çok sevdim ve onların eğitimdeykenki hazırlanma süreçlerini okumayı çok isterdim. Eğer böyle akademi türünde kitapları seviyorsanız bu kitapları seveceğinize eminim. Sadece derin bir akademi beklemeyin; olaylar birazcık daha yüzeysel işlenmiş. İkinci kitapta neler olur tam olarak bilmiyorum ama derin bir fantastik yok zaten kitapta. Ona rağmen çok keyifle okudum. Rs için de uygun bence. Önerebilceğim bir kitap Keyifli okumalarr
Yeşim Taşı ve EjderhalarAmber Chen · Artemis Yayınları · 202557 okunma
begümora
inceleme çok içime sinmedi ama yazınca silmek istemedim