·160 syf.··Beğendi
···Okunma: 27 Şubat 2026 23:03 Bilinçli olarak okuduğum ilk distopya-bilim kurgu kitabıydı. Beklentilerimi karşılamayı bırakın çok çok üstüne bile çıktı.
(SPOİLER) En sonda Zaman yolcusuna veda etmek, bir daha dönmediğini görmek üzdü, (SPOİLER) daha da üzen Weena'yı kaybettiğimiz bölümdü. Adeta başrol ölm.ş gibi oldu.
Hiç beklemediğim anlarda hiç beklemediğim şeyler yaşandı. Daha da uzamasını veya bir ikinci kitap daha olmasını isterdim ama bunun zaten olmaması bu kitabı bir klasik haline getirmişte olabilir.
Son olarak, benimde gelecekte yaşanmasını hayal ettiğim-hayal derken öngördüğüm diyeyim- bir geleceğe gidiyor zaman yolcusu. Distopyalara ne kadar hayal ürünü densede bence dünyanın sonu böyle olabilir, ben isterim.