2026 14. kitabı
кคzคzє๔є Final gibi finaldi Askeri kurguda göz bebeğ serilerimden birinin daha sonuna geldim . Her bir karakterin sonunu yazmış bizi de meraktan çatlatmamış canımız yazarımız Favori yan karakterim Şükrü 'yü de mutlu gördüm ya agzım kulaklarımda bitirdim. Mutsuz son yok çok şükür. Bir karakterimizin kaybını yaşadık finalde ama öyle güzel şeyler oldu ki o hüznü attım hemen. Serinin bitmesi üzdü evet ama tadında bitti bence. Bazı serılerde "aman bu kitap fazlaymış şukadar kitapla bu seri biterdi" dediğim oldu ama bu seride öyle değil. Kararında bitti. Serimizin final kitabında bolca hüzün vardı boğazım düğüm düğüm okudum çoğu yerini. Bazen hüzünden bazen mutluluktandı. U dönüşü yapan karakterimiz vardı ki onu okumak çok keyıf verdi. İçindeki dogru insan çıktı ortaya ve tabii ki Sezin'in payı çok büyüktü. Gerçi bizim kız her karakterin hayatına güzel dokunuşlar yaptı. Turan ile birlikteliği zorlu yollardan gectı ama pes etmediler, biri yorulsa diğeri ona dayanak oldu birlikte guzel bir yol aldılar. Ziyafet Kubat çiftinin geldiği nokta şahaneydi. Aslı Nizami birbirlerini tamamladılar. Sevil Fırat ailelerine katılanlarla tam oldular. Göktuğ Melike onlara bayıldım hele Turanın dahil oldugu bazı sahneler kahkaha attırdı. Hüzün var demiştim ama kahkaha da var bolca,çünkü Keleş Timi komedi resmen. Turan'ın gittiği gizli görevden dönüşü beni çok korkutmuştu ama çok iyi toparladı. Sezin karakteri şimdiye kadar okudugum en güçlü kadın karakterlerinden biri. Serinin konusu diğer 3 kitap postunda var o yüzden finali bu şekilde yazmak istedim. Dolu dolu ,bolca gülmeli ,ağlamalı askeri kurgu arıyorsanız bu seriyi kaçırmayın. Argo kelime uyarısı yapayım unutmadan. Benden bukadar . Yazarımızın yeni serisinin de şahane olduğunu söyleyip gidiyorum. Sevgiyle ve kitapla kalın
Kazazede 4Şevval Demirdöğer · Pukka Yayınları · 2025326 okunma