·583 syf.····Okunma: 28 Şubat 2026 12:45 " ... mutsuzluk bir hastalık değildir. Bir yaşam biçimidir."
" Geçmiş günahların gölgesi uzun olur."
" Kimse kötü değildir aslında, iyi olmadıkları gibi kötü de değillerdir. Sadece kaderimiz yaşarız. Yaşamamız gerekeni yaşarız."
Selam İlk bakışta hacmi ile gözümü korkutan ancak okumaya başlayınca merak uyandıran konusu, yazarın akıcı tarzı ile hızla ilerleyen bir kitap oldu benim için #ışıkdoğudanyükselir
Farklı türleri ve konuları yazar bir kurgu içerisinde öyle güzel harmanlanmış ki hem ilgi çekici hale gelmiş hem de tüm duyguları okuyucuya yansıtmış. Ben şahsen hissederek okudum kitabı. Bilinmeyen ve gizem işin içine katılınca benim için leziz hale geliyor kitap
Ünlü şarkıcı Rozerin ile tanışıyoruz kitapta. Üç bölümden oluşan kitabın ilk bölümünde şöhretin zirvesine iken kendini yıpratan, rezaletleri ile sosyal medyada haber olan güzeller güzeli Rozerin nam-ı diğer Leydi Roz . Aşk acısı onu bu hale getirmiştir. Terk edilmek ve üstelik hala severken terk edilmek onu yıpratıyor...
Kitabın ikinci bölümde Roz'un yazdığı kitaptan onun köyünden gelip ünlü oluncaya kadar yaşadıkları ve Selo'ya olan aşkı anlatılıyor. Geçmişte çok acılar yaşamış Roz. Başına gelenlere ve annesinin ona karşı olan tavrına çok üzüldüm, kızdım. Bu tavrın nedeni sonradan ortaya çıksa da yapılanları affettirir mi orası muamma. Birbirlerini tutku ile seven bir o kadar da birbirini yıpratan bir çift Toz ile Selo . Hele Selo'nun anlattıkları... Gerçek mi yoksa hastalıklı bir zihnin ürünü mü???
Son bölümde de üst şey açığa çıkıyor. #spoiler yok, ısrar etmeyin
Genç bir kızın yaşadığı dramı, aşkı, acıyı anlatan kitap ses frekansları ve onların insanlar üzerindeki etkileri ile de bilim ile kurguyu bağlıyor. Farklı ve önemi detaylar da var ki okumak isteyenler için sürprizi kaçmasın diye belirtmiyorum.
Beklentimin çok üzerinde olan kitabı çok severek okudum