KIYMETLİ KÜÇÜK ŞEYLER
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere @altinkitaplar yayınlarından @janellebroenie kaleminden #kıymetliküçükşeyler kitabıyla geldim.
Bazı hayatlar dışarıdan mükemmel görünür ama içlerinde sakladıkları sırlar kimsenin düşünemeyeceği kadar derindir.
Nina ve Vanessa'yla tanışmaya hazır mısınız?
İki kadın, iki farklı hayat ama öyle bir yerde yolları kesişiyor ki kim av kim avcı çözemiyoruz.
Nina, hayatta kalmayı annesinden öğrenmiştir. Dolandırıcılığı bir meslek haline getirmiş, zekasını ve yeteneklerini kullanarak sosyal medya üzerinden zengin ve ünlü isimleri ağına düşürüyor.
Vanessa, sosyal medyada parlayan, mirasçı ve gösterişli bir hayatın içerisinde büyümüş ama hiçbir şey göründüğü gibi değildi aslında iç dünyasında kırılgan, yalnız ve takıntılıydı.
Nina'nın hedefinde bu sefer Vanessa'ydı.
Nina bilerek Vanessa'yı seçmişti. Çünkü sadece Vanessa'nın sırları yoktu bu dolandırıcılık da çünkü geçmişte ondan alması gereken bir öç vardı. Ama işler planlandığı gibi gitmeyecekti. Çünkü bu hikayede hiçbir şey tek taraflı değildi, herkesin geçmişte sakladığı bir sırrı vardı.
Her bölümde biraz daha derine iniyor, maskeler yavaş yavaş düşüyordu. Emin olun okurken sürekli taraf değiştireceksiniz, bir an Nina'ya hak verirken bir an Vanessa'ya.
Özellikle sosyal medyanın o kusursuz görünen yüzünün arka planda olan gerçekleri oldukça etkiliydi. Çünkü bir çok genç bu kusursuzluğa aldanıyor ve özeniyorlar ne yazık ki.
Bazen en kıymetli sandığımız şeyler, aslında bizi en çok yanıltan şeyler olabiliyor.
Bu oyunda kazanan yoktu sadece gerçeği daha iyi saklayan vardı.
Ters köşeli bir son, psikolojik gerilimi yüksek bir kitap arıyorsanız bu kitabı kesinlikle okumalısınız.
Gerçekten kıymetli olan şey para mıydı, yoksa insanın kendisi miydi?
@altinkitaplar
@janellebrownie